Tisztelt Látogatónk!

 

Ürömi székhelyű Társaságunk 2008 óta tevékenykedik az építőiparban. Pontosság, igényesség, szakmai felkészültség jellemzi munkatársaink munkáját, a tulajdonosok már több mint 20 éves építési tapasztalattal rendelkeznek. Ők biztosítják a több évtizedes tapasztalat biztonságát, míg fiatal, képzett munkatársaink a kreatív, modern stílusirányzatok kifinomultságának ismeretét, és a modern technológiai háttér stabilitását.

 

Foglalkozási tevékenységünk széles skálán mozog. Belsőépítészettől kezdve foglakozunk kert- és medenceépítésen át teljes körű felújítással, átépítéssel, homlokzati hőszigetelő rendszerek kiépítésével, homlokzatburkolással, festéssel, mázolással, tapétázással, gipszkarton szerkezetek- szigetelések szakszerű kivitelezésével, engedélyezi és tervezési munkálatokkal; generál kivitelezéssel A-tól Z-ig. Önnek más dolga sincs, mint elmondania milyen álmai otthona, és mi intézünk minden mást.

Mind állami, mind személyi szférában tevékenykedünk. Legyen szó felújításról, vagy teljes körű kivitelezésről. Referencia munkáink között fellelhetőek óvodák, kórházak, fitnesz központok, családi házak, lakóparkok, garázsok, nyaralók és így tovább. Többségüket megnézheti a „Referenciáink” menüpont alatt.

 

Megrendeléseink száma folyamatosan növekszik, mely versenyképességünk ékes bizonyítéka. Nagy gondot fordítunk a minőségi munkavégzésre. A vevő igénye az első, a jó kapcsolat fenntartása elsődleges számunkra. Kollégáink folyamatos képzése mellett a technikai újításokra nyomon követésére is nagy gondot fordítunk, hogy mindig képesek legyünk az ön igényeit teljes mértékig kielégíteni.

 

Ha bármi nemű kérdése merülne fel, ha munkája lenne számunkra, ha van egy ideálja álmai otthonára és szeretné kivitelezni, keressen minket bátran. Hívja központi telefonszámunkat, és segítünk eligazodni. Nem alkalmazunk semmiféle közvetítőt, kollégáink mindig személyesen tartják önnel a kapcsolatot, így ha bármilyen észrevétele merülne fel, vagy nem biztos abban mit is szeretne, ezt mindig közvetlen velünk tudja megbeszélni, hogy biztosan elégedett mosoly legyen az arcán miután végeztünk.

 

Mert a kényelem nem kell kiváltság legyen.